Nu mai folosiți file-ul de porc pentru șnițele – Această mâncare este mult mai gustoasă și mai sățioasă

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 130 g cașcaval
  • 2-3 castraveți marinați
  • 2 linguri suc de lămâie
  • sare, piper negru

Mod de preparare:

1. Pentru început, spălăm carnea și o tăiem felii subțiri. Cu ajutorul unui ciocănel, o frăgezim.

2. Condimentăm carnea după bunul plac. La final, o stropim cu suc de lămâie și o așezăm într-un bol pentru 30 de minute.

3. Tăiem castraveții și cașcavalul, pai.

4. Pe fiecare bucată de carne așezăm câte o felie de castravete și de cașcaval. Formăm rulourile și le legăm cu ață de bucătărie. Puteți să folosiți și scobitori.

5. Într-o tigaie încisă cu ulei prăjim rulourile, pe foc mic, până se rumenesc frumos.

6. Așezăm rulourile pe o tavă și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 12 minute.

Loading...